‘Als bonus krijg je een gezonde les over de waarde van familie’, geeft de vacature als slotargument voor deze functie. Het bedrijf Financebuzz zoekt iemand die voor 1.100 dollar (zo’n 1.000 euro) alle Fast & Furious-films wil kijken. Dat is dus inclusief de nieuwe die deze maand in de bioscopen verschijnt. Als je toch al van plan was een marathon te houden, is dit makkelijk verdienen.

De reden? De website over financiën is benieuwd naar het totale bedrag dat een verzekering zou moeten uitkeren voor alle schades in de films. Tijdens je twintig uur durende filmsessie moet je dus wel noteren hoeveel crashes er zijn, welke auto’s betrokken zijn en hoe erg de schade is. Met deze informatie wil de website een geinig artikel schrijven.

Is het een goede deal?

Gezien het aantal crashes en dat je de films vaak zult moeten pauzeren, kun je best uitgaan van minimaal veertig uur werk. Komt neer op 25 euro per uur, wat ongeveer twee keer het minimumloon is. Er gaat overigens nog iets van af: je krijgt namelijk 1.000 dollar salaris plus 100 dollar voor de onkosten die je maakt (bioscoopkaartjes, huren van de films, popcorn).

Het enige probleem is dat je volgens de vacature eigenlijk in de Verenigde Staten moet wonen. Ze stellen niet dat je per se een Amerikaans staatsburger moet zijn. Het zou van ons onverantwoord zijn om je te wijzen op het bestaan van een VPN, dus dat gaan we ook niet doen. Oh, en als je ook telt hoe vaak er in de tien films het woord ‘family’ wordt gezegd, krijg je van ons een kratje pils.

Reacties

 • Spookycas heeft op 10 mei 2023 geschreven:

  Hihi voor statistieken heb ik lang genoeg geleerd

  Maar een grappig artikel?

  Casperelzinga@gmail.com
  0618876242

  Als ik los ga
  Geloof je je eigen oren niet eens lol

  Just kidding
  Am i?

  Reageer
 • Marc heeft op 8 mei 2023 geschreven:

  Film 1: 2x
  Film 2: 0x
  Film 3: 2x
  Film 4: 2x
  Film 5: 4x
  Film 6: 11x
  Film 7: 9x
  Film 8: 14x
  Film 9: 7x
  Film 10: ?x

  Ik hoor wel waar ik het bezorgadres voor t kratje pils heen moet sturen!

  Reageer

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear