Dit is niet de auto waar je vroeger van droomde en je had er zeker geen poster van boven je bed hangen. Dit is de auto waar James Bond in zou rijden als hij geen straight flush had gehad in Casino Royale en al zijn geld had verloren. Je zou dan ook zeggen dat het niemand kan interesseren dat deze Aston Martin Cygnet te koop staat in Nederland, maar klik nog even niet weg.

Het is namelijk helemaal niet zo een gek idee om deze auto te kopen. Toen hij op de markt kwam, dacht iedereen hetzelfde als jij nu waarschijnlijk denkt: een veel te kleine auto, voor een gigantisch bedrag. Dus werd de Cygnet als een verlaten puppy in een asiel nooit door een baasje opgehaald. Uiteindelijk zijn er minder dan 150 mini-Astons verkocht. En dat maakt dit juist een uitstekende aankoop.

Deze Cygnet is een van de meest exclusieve auto’s ter wereld. De kleine Aston Martin is nu nog niet meer waard dan de originele aankoopprijs, maar met geduld zal de Cygnet (waarschijnlijk) als een goede wijn rijpen en zul jij later de vruchten hiervan kunnen plukken. Ook al is het niet de meest begeerlijke Aston Martin, hij draagt nog steeds het embleem van het Britse merk. Zeldzame Aston Martins leveren vaker veel geld op.

Voor hoeveel staat de Aston Martin Cygnet te koop?

Je hoeft slechts een kleine investering van 39.995 euro te doen. Daarvoor krijg je geen V8 of V12, maar een 1,3-liter Toyota-viercilinder met 98 pk. Deze Aston Martin Cygnet heeft slechts 48.108 kilometer op de teller staan, dus hij is pas net ingereden. Wees dus slim en investeer in dit kleine Britse Japannertje. Maar zorg wel dat je ook nog een auto hebt waar je wel in wilt rijden.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)