Kijk eens wat we hier hebben: de opvolger van de Aston Martin DB9 in vol bestickerd ornaat. Momenteel legt Aston de laatste hand aan de auto voor ze hem in maart in Genève officieel zullen onthullen. Dat betekent dat er nog volop getest wordt, en waar getest wordt, zijn er sneaky mannetjes met camera's.

Wat kunnen we je vertellen over de DB11? Nou, nog niet zo veel. We weten alleen dat de auto op een geheel nieuw platform staat en een eveneens geheel nieuwe 5,2-liter biturbo V12 onder de kap zal hebben. Ja, ook Aston moet toegeven aan de uitstootbesparende turbo; maar als we er meer pk's voor terugkrijgen en het resultaat nog steeds zo klinkt, hoor je ons niet klagen.

Over pk's gesproken: die zullen rond de 600 stuks liggen (om te beginnen – er komen vast nog sterkere versies). Lijkt ons genoeg. De DB11 zal later dit jaar in de showroom komen te staan; voor nu zul je het moeten doen met deze plaatjes, waarin de auto zijn meer gespierde vorm toch al aardig laat doorschemeren. Bekijk de plaatjes hierboven en bedenk alvast wat je van de DB11 zult vinden wanneer je hem dit voorjaar te zien krijgt.

Reacties