Comfortabel van een schietpartij naar een geschudde Martini-cocktail? Aston Martin. Je mancave inrichten? Aston Martin. Een F1-auto voor de openbare weg? Aston Martin. Een helikopter met leuke aankleding? Aston Martin. De Engelse autobouwer ontwikkelt zich meer en meer als veelzijdige alleskunner. De ACH130 Aston Martin Edition is de eerste helikopter waarvan de supercarbouwer de aankleding verzorgde.

Airbus Corporate Helicopters (ACH) en Aston Martin Lagona gingen kortgeleden een samenwerking aan om naar eigen zeggen een ‘nieuw niveau van esthetica en rigoureuze aandacht voor details’ naar de helikoptermarkt te brengen. De ACH130 Aston Martin Edition herken je aan de kleur Skyfall Silver en Jet Black of aan andere kleurencombinaties van AM kleuren, zoals Xenon Grey, Arizona of Ultramarine Black. Een niet extreem gevarieerd kleurenpalet, in tegensteling tot het interieur.

Op de foto’s zie je Oxford Tan, maar er is ook keuze uit Pure Black, Cormorant en Ivory. Achterop de voorste stoelen vind je een patroon dat je ook vindt in de Aston Martin DB11 (voor het gemak hebben ze dit niet op de foto’s gezet) en ook de deuren zijn bekleed voor extra instapgemak. In de hoofdsteunen zie je het logo van Aston Martin. Prijzen verklappen Airbus en Aston niet, wel dat je nog dit kwartaal kunt instappen als je er eentje bestelt.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)