Dat is even fijn, zo vlak voor het weekend. Aston Martin trakteert ons op drie officiële foto’s van de Valkyrie op hun Instagram. En we zien de hypercar, zoals we hem nog nooit eerder zagen. Waar de eerdere kiekjes altijd nog meer een concept waren, lijkt deze versie dicht tegen productieklaar aan te zitten.

Wat natuurlijk als eerste opvalt is de kleur. Met lichtblauw aan de voorkant dat overloopt naar donkerblauw aan de achterkant is het misschien niet de kleur die wij zouden kiezen. Maar een hypercar hoort op te vallen en dat doet deze kleurstelling uitstekend. Een ander puntje dat we nog niet eerder zagen zijn de velgen. Die zien er nu uit als, eh, velgen. In tegenstelling tot de platte schijven die eerst aan de zijkanten van de wielen gemonteerd waren.

In de Instagram-posts benadrukt Aston Martin dat de auto is gebouwd in samenwerking met Red Bull Racing. Dit zie je terug in het donkerblauw op de achterkant en de manier waarop je in de auto zit. Dit is namelijk net als in een F1-auto; een lage zit waarbij je je voeten omhoog hebt. Zoals je ‘s avonds op de bank zit, zeg maar.

Aston Martin zegt niet of dit al de definitieve versie van de Valkyrie is. Het zou dus goed kunnen dat we bij de productieversie nog een aantal aanpassingen zullen zien.

Officiële foto’s van de Valkyrie

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Built from the partnership between Aston Martin and #RedBullRacing, the ultimate hypercar was created – Aston Martin Valkyrie #BeautifulToDrive #AstonMartin #AstonMartinValkyrie

Een bericht gedeeld door Aston Martin (@astonmartinlagonda) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

The Aston Martin Valkyrie continues to be the ultimate expression in hypercar design and technology #BeautifulToDrive #AstonMartin #AstonMartinValkyrie

Een bericht gedeeld door Aston Martin (@astonmartinlagonda) op

Advertentie

Reacties

  • Haye Mellema heeft op 2 november 2018 geschreven:

    Tsja, ze moesten hem waarschijnlijk wel laten zien, na de longsleeve en de nieuwe Moby Dick.

    Reageer

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie