Als je dacht dat de wetenschap zijn hoogtepunt had bereikt met een V8-blender, ga dan maar even zitten voor de nieuwste innovatie. Dit is een tosti-ijzer met een V12. De Aston Martin Valkyrie is een multifunctioneel apparaat dat je ook kunt gebruiken om van A naar B te komen. Maar dat lijkt ons meer een gimmick om een keer aan je vrienden te laten zien.

Om zijn nieuwe tosti-apparaat van zo’n 3 miljoen euro een beetje schoon te houden, pakt Gordon Ramsay zijn broodje (dat al gegrild is, gek genoeg) met kaas in met aluminiumfolie. Het ziet eruit alsof hij de delicate balans tussen kaas en brood goed voor elkaar heeft. Hij legt de rauwe tosti op de V12-motor, klaar voor een rondje op het circuit. Wij zouden de opening van de folie trouwens omhoog leggen voor de zekerheid, anders druipt het vet van de kaas alsnog op de motor.

Als we de instructies goed begrijpen, is 250 km/u de beste snelheid om een tosti bij te bereiden. Tijd om je partner te overtuigen dat jullie een nieuw tosti-apparaat nodig hebben – en wel eentje met een V12-motor.

@gordonramsayofficial A little Sunday Funday at the track making a Grilled Cheese that actually melts….with a grill like no other….right @Aston Martin ?? #TikTokCooks ♬ The Business – Tiësto
Advertentie

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Advertentie