Je hebt de Aston Martin Valkyrie en Valkyrie AMR Pro al bezig kunnen zien op het circuit, maar kijk eens! De Valkyrie heeft gewoon kentekenplaten, waardoor hij straatlegaal is. Het zou daarom een gemiste kans zijn om AM’s F1-auto voor de weg niet uit te testen tussen de Corolla’s, SUV’s, drempels en het verkeer. Dat is dan ook precies wat we hebben gedaan: met de Aston Martin Valkyrie rijden op de openbare weg.

Aston Martin liet TopGear-redacteur Ollie Marriage de vrije loop met de Valkyrie. Het V12-monster met 1.014 pk rijdt door de straten, drive-throughs, olievelden en stadscentra van Bahrein. Puur en alleen om erachter te komen of je van een Valkyrie een daily driver kunt maken. Of moet hij het toch maar bij het circuit houden?

Verder komen we erachter dat er vrij weinig bagageruimte is, maar dat je wel prima een fotograaf kunt vervoeren. Oh, voor we het vergeten, die staande start naar 240 km/u hebben we gedaan op het circuit, niet in het centrum van de hoofdstad van Bahrein, Manama. Natuurlijk. Bekijk hieronder de beelden van de Aston Martin Valkyrie die rijdt door de straten van Bahrein.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)