Om te spelen met de nieuwe Tesla Model 3, moet je zelf het een en ander digitaal openbreken. Om te spelen in een nieuwe Tesla, moet je simpelweg vier weken wachten. Want diverse Atari-klassiekers komen naar de auto’s van Tesla!

De autobouwer sloot een deal met Atari om in de volgende update (V9.0) de beste Atari-klassiekers speelbaar te krijgen in alle Tesla’s. Het is de volgende in een reeks van vele easter eggs (verborgen grapjes) in de elektrische auto’s. Zo kon je bijvoorbeeld al een tijdje de Rainbow Road uit Mario Kart tonen op je navigatie.

Welke Atari-klassiekers komen er naar Tesla?

Elon Musk hoopt in ieder geval Atari-klassiekers als Pole Position, Tempest en Missile Command te kunnen toevoegen, zo meldt hij op Twitter. Bij een aantal games wil hij het stuur van de auto als controller gebruiken.

Hopelijk komen andere tijdverslinders als Pong, Space Invaders en Pac-Man ook naar het grote scherm van de Tesla’s. Mario Bros was ook ooit speelbaar op de Atari 2600, maar we betwijfelen of die klassieker bij de update zit. Heb je geen Tesla? Dan kun je altijd nog zelf de Nintendo SNES in de auto aansluiten.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear