Jij dacht misschien dat je het slecht had toen je afgelopen weekend wakker werd met een zwaar hoofd. Of misschien vond je het gewoon te koud. In beide gevallen heeft deze Duitser je overtroffen. Hij reed bij Baambrugge zijn Audi R8 te water, recht de sloot in. Na een stuurmanoeuvre kon hij zijn auto niet meer corrigeren en haalde hij een nat pak.

De Audi R8 in de kleur Vegasgeel ging volledig koppie onder tijdens de rigoureuze carwash. Volgens HoofdagendDRV op Twitter maakt de man het goed: ‘hij had het alleen erg k-k-k-koud!’. De Audi R8 ziet er relatief onbeschadigd uit. En op de velgen na is hij spik en span. Alleen aan een tiencilinder gevuld met water, daar heb je niet zoveel meer. We zijn benieuwd of de auto nog te repareren valt; een auto van 166.000 euro (Duitse prijs) schrijf je niet zomaar af. En anders zie je de velgen binnenkort onder een Golfje geparkeerd bij de McDonald’s.

Niet de eerste Audi R8 te water

Slootjes hebben schijnbaar een grote aantrekkingskracht op de Audi R8. In 2008 ging er ook een Audi R8 te water; een model van de vorige generatie reed bij Woerden al de plomp in.

Foto’s: Marc Brugman

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear