Er hangt altijd een soort magie rond snelle Audi’s met genoeg ruimte om je halve huishouden inclusief inboedel te vervoeren. Het is in theorie (en misschien ook wel in de praktijk) de beste manier om je liefde voor je gezin te combineren met de wens om datzelfde gezin te horen zeggen dat je zachter die rotonde moet nemen. Al is kritiek op rijgedrag niet alleen voorbehouden aan bestuurders van snelle Audi’s.

Je kunt nu weer een Audi kopen in Nederland die voldoet aan al je behoeftes en wensen. Zowel aan ruimte als vermogen is geen gebrek bij deze Audi RS 4-R van Abt. De 2,9-liter V6 biturbo produceert 530 pk, wat genoeg is om vanuit stilstand binnen 3,8 seconden op 100 km/u te zitten. Al raden we niet aan om dit te proberen als je net met je kinderen bij de McDonalds een Happy Meal hebt gehaald.

Prijs van de Audi RS 4-R

De Audi RS 4-R van Abt heeft nog maar 3.812 kilometer op de teller staan, maar daar is de prijs dan ook wel naar. Om deze RS 4-R mee te nemen, moet je 158.000 euro meenemen. Die prijs is ook mede te danken aan de exclusiviteit van de auto. Deze RS 4 is één van de 50 exemplaren die ooit onder handen is genomen door Abt.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)