Een moderne autofabrikant in het algemeen en een Duitse topfabrikant in het bijzonder moet zich altijd zorgen maken. Zorgen over thuisklussers die hun topmodellen op hun bruggen zetten om er zo her en der eens iets aan te veranderen.
 
JE Design kocht een nieuwe TT en maakte af wat Audi in hun ogen blijkbaar heeft nagelaten. Dus zit er een straffer onderstel onder, werd de motor gekieteld (was 206, werd 244 pk) en natuurlijk steken er nu vier roestvrijstalen uitlaatpijpen onder de kont uit. De optische verschillen zijn verder miniem, tenzij je de voorspoiler van de originele TT uit je hoofd kent. Maar wil je zeker weten dat het om een TT van JE gaat, werp dan een blik op de velgen. Twintig inch! Je vraagt je af hoe dat uit gaat pakken in combinatie met de straffere vering. Ze hebben wel wat weg van Audi’s RS4-wielen.
 
Maar we kunnen ons best voorstellen dat je hier nog niet tevreden mee bent. Wacht dan nog even, want JE is nog aan het sleutelen aan de 3,2-liter V6. Met een compressor moet daar straks 350 pk uitkomen en dan heb je (en nu liegen we in commissie als we liegen, want we citeren JE) een ‘Porsche-killer’ in huis. Maar ja, dan breng je je Cayman gewoon ook even langs bij JE…

Reacties