De wandelgangen staan bol van gefluister over een eventuele transfer van Ajacied Hakim Ziyech. Waarheen de Ajax-speler gaat, is nog niet bekend – maar wel waarin hij zich vanaf nu gaat verplaatsen. De nieuwe auto van Hakim Ziyech is een Lamborghini Urus, die fijn is uitgevoerd.

De 26-jarige voetballer uit Dronten kiest een Urus in de kleur ‘Nero Helene’. De Lambo staat op zwarte sloffen voor een agressieve stealth-look. De flinke gele remklauwen breken het donkere oppervlakte mooi. De nette kleurstelling gaat binnenin door: zwart leer met gele stiksels.

De 4,0-liter V8 in de Lamborghini Urus produceert 650 pk en 850 Nm. Hiermee sprint de SUV van 2,2 ton in 3,6 seconden naar de 100 km/u en de topsnelheid is 306 km/u. De nieuwprijs in Nederland voor een Urus is minimaal 278.844 euro. Hakim Ziyech haalde zijn nieuwe auto bij VDM Cars.

De vorige auto’s van Hakim Ziyech

Mercedes sponsort Ajax en daarom zul je Hakim Ziyech (als hij bij de club blijft) ook regelmatig in een Mercedes spotten. Op zijn Instagram zie je zo nu en dan een matzwarte Mercedes GLE voorbijkomen, waarvan de matzwarte wrap aanduidt dat het misschien wel zijn eigen auto is. In 2017 reed hij een Mercedes-AMG C 63 S ‘van de zaak’.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)