Is het autonieuws van gisteren op een of andere manier aan je voorbijgegaan? Kan gebeuren, natuurlijk. Vandaar dat we al het autonieuws van 4 september 2018 nog even voor je op een rijtje hebben gezet in deze TG Flashback. Dus gun jezelf dit moment en raak weer helemaal up-to-date!

De McLaren SUV gaat er niet komen

Nu Lamborghini de Urus heeft en Ferrari ook met een SUV komt, kun je er ook een verwachten van McLaren, toch? Maar dan heb je pech gehad. ‘SUV’s zijn er al genoeg in de wereld. Een nieuwe hebben we niet nodig. Dat is de luchtige kant,’ aldus Mike Flewitt, CEO bij McLaren, aan TopGear.

Verzameling supercars overspoelt PC Hooftstraat

De Monterey Car Week, Pebble Beach Concours d’Elegance en de Rolex Monterey Motorsports Reunion zitten er net op, maar ook in Nederland kon je een bonte verzameling van de allercoolste en snelle auto’s tegen het lijf lopen.

Alle Abarth-modellen zijn weer vers

Onder andere een klep in de Record Monza-uitlaat en wat nieuwe kleurtjes behoren tot de facelift. Volgens Abarth kun je er nu voor kiezen om je als een heertje door het verkeer te bewegen of om de stoere en sportieve Abarth-brul los te laten.

Lamborghini LB48H: hybride hypercar van Lambo?

Zonder ook maar één man met een lange regenjas gesproken te hebben, kun je er bijna zeker van zijn dat Lamborghini er ook eentje gaat bouwen: een super-gelimiteerde hypercar die voordat de wereld ‘m ziet al uitverkocht is.

Hennessey Venom F5: 483 km/u is nog maar het begin

Het zou zomaar kunnen dat er een steekje los zit bij John Hennessey. De eigenaar van het in Texas gevestigde tuner en autobouwer is namelijk van plan om met zijn Hennessey Venom F5 een snelheid van 483 km/u te bereiken. En nóg sneller. TopGear ging met deze waaghals in gesprek.

Toyota Corolla Touring Sports: de enige die je nodig hebt

De nieuwe Toyota Corolla Touring Sports zie je voor het eerst op de Autosalon van Parijs, die plaats zal vinden van 4 t/m 14 oktober 2018. Maar, omdat Toyota snapt dat iedereen staat te springen, gisteren al de foto’s en enkele specificaties.

Chris Harris Lap: Volvo V60 Polestar

Chris Harris legt uit voor wie de Volvo V60 Polestar bedoeld is; voor mensen op leeftijd. En waarom dat niet erg is.

‘Red Bull vertrekt uit de F1 als de Honda-motor niet presteert’

Red Bull leent een pagina uit het boek van als-het-niet-naar-onze-zin-gaat-kappen-we-ermee-Ferrari en zegt resoluut dat ze uit de Formule 1 stappen als de Honda-motor niet functioneert.

Lancia Delta Futurista: eindelijk een restomod-Delta

Op papier spreken we hier over perfectie – een modernere, snellere en (meer) betrouwbare Delta. Maar toch kunnen we niet mega-hebberig worden van deze Lancia Delta Futurista.

Aspec PPV400S: koolstofvezel bumpers voor je Golf

Je moet zeer veel vertrouwen hebben in je inschattingsvermogen voordat je aanklopt bij de tuner Aspec voor een volledig koolstofvezel bodykit. De PPV400S-kit vervangt alle kwetsbare delen voor het lichte, sterke maar niet erg buigzame goedje. Dit was het autonieuws van 4 september 2018.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)