Voor de playboys: McLaren F1

preview

Er is plek voor drie. Genoeg gezegd, toch?

Vooruit, de McLaren F1 heeft een 6,1-liter V12 van BMW, meer dan 600 pk en een volledig gebrek aan hulpmiddelen voor de bestuurder. Want die heb jij niet nodig, toch, Adonis dat je er rondloopt? Hij is gebouwd van koolstofvezel, titanium, kevlar, magnesium en zelfs bladgoud.

De McLaren F1 zit bomvol techniek waarover je niet moet praten als je wilt dat je date goed verloopt. Oh, en je zit natuurlijk tussen je twee metgezellen in.

Te succesvol geweest? Citroën Spacetourer

preview

Je hebt overduidelijk genoeg succesvolle Valentijnsdagen gehad in het verleden. Vermoedelijk is dat ook de reden waarom al je kinderen hun verjaardag vieren in oktober.

Dus neem jij maar een praktische auto met een stoere naam: de Citroën SpaceTourer. Weet je ook zeker dat je niet nog een keer naar het gemeentehuis moet over negen maanden.

Als je niet meer weet wat je moet zeggen: Lamborghini Gallardo Concept S

preview

Wanneer de stroom van gespreksstof begint op te drogen, hebben wij een oplossing voor je. De Lamborghini Gallardo Concept S biedt je een geheel eigen ruimte, helemaal voor jezelf. Nee, niet egoistisch (neem daarvoor die andere Lambo concept, de Egoista), want je oogappel heeft precioes zo’n zelfde ruimte. Maar dan zonder stuur. Vervang het gekakel met geschreeuw van de V10. Het best te consumeren in warme gebieden.

Als je knus zitten fijn vindt: Rocket

preview

Je zou denken dat dit een eenpersoonsauto is, maar het is in feite een soort tandem. Lekker knus. Een keer hard remmen en de persoon achter je hangt om je schouder. Plus: in contrast met deze auto ben jij een ware schoonheid. Zelfs als je esthetisch uitgedaagd bent.

Een getunede motor van 1,0 liter van een Yamaha-superbike is goed voor 175 pk bij meer dan 10.000 tpm. Oh, en hij weegt slechts 381 kilo. Het vermogen gaat via een sequentiële versnellingsbak met vijf versnellingen naar de achterwielen. Van 0 naar 100 in iets meer dan vier seconden. Niet gek, toch?

Als Valentijn helemaal niks voor jou is: BAC Mono

preview

De BAC gaat harder dan je speeddates, is minder teleurstellend dan je Tinder-date en als je geen geld verspilt aan Valentijnsdag, kun je er misschien eentje betalen.

Als je tot het einde der tijden samen wilt zijn: Avtoros Shaman

preview

Wanneer je letterlijk tot het einde der tijden (en er voorbij) samen wilt zijn met je wederhelft, is er de Avtoros Shaman. Je kunt het inderdaad geen auto noemen, ook geen tank, we weten eigenlijk niet in wat voor segment ie past. Wat we wel weten is dat dit je beste kans is om hersenetende zombies af te weren. Voor een gebroken hart hebben we geen auto, helaas.

Als je een massage wilt: Volkswagen XL1

preview

Hij is gemaakt van supercar-materialen en heeft het doel supermilieuvriendelijk te zijn. De twee stoelen zijn enigszins diagonaal geplaatst, met de bestuurder schuin voorin en de lithium-ion accu’s voor de voeten van de passagier. Zo kan je date je een fijne schoudermassage geven. En er is ruimte voor het bosje bloemen bij de voeten.

Reacties

  • Pietje Precies heeft op 14 februari 2018 geschreven:

    Alle kinderen in Oktober jarig? Een kind zit 9 maanden in de buik van zijn of haar moeder hoor!

    Reageer

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear