Met het geweld van de concurrenten kun je verwachten dat de volgende BMW M3 (G20) een absoluut beest wordt. Dat maakt het wachten des te lastiger. Gelukkig kun je om het wachten te verzachten alvast genieten van de M Performance-onderdelen voor de gloednieuwe BMW 3-serie.

De M Performance Drive Analyser slaat data van jouw rijgedrag op. Dit kun je koppelen met de beelden van jouw GoPro om een perfecte analyse los te laten op het bochtengedrag. BMW levert tevens houders voor diverse actiecamera’s om je bestaan als Social Media Influencer te vergemakkelijken.

Koolstofvezel, uiteraard

Volgens BMW zijn de koolstofvezel M Performance-onderdelen niet alleen om stuk te rijden op de drempel voor de supermarkt. Ze reduceren de opwaartsedruk waardoor de 3-serie responsiever wordt. Alle koolstofvezel delen worden overigens met de hand geproduceerd. BMW levert ze in naakt koolstofvezel, matzwart of glimmend zwart.

De M Performance-remmen herken je direct aan de rode remklauwen die vastgrijpen in 18-inch schijven. Overweeg de grijpers in het blauw of goud uit te voeren zoals BMW dat voorheen ook hier en daar deed. Rood is inmiddels een cliché voor remklauwen, vind je niet?

Hoepels M Performance

De M Performance-lijn biedt een keus uit een hoop wielen die in omvang verschillen van 18 tot 20 inch. Wanneer de gure maanden om de hoek komen, overwinteren de wielen het liefst in de M Performance-wielhoezen. Over wielen gesproken: het stuurwiel van M Performance herken je aan het stuk alcantara aan de zijkanten en de rode streep bovenop.

Een stuur met schakelindicatoren is (nog?) niet verkrijgbaar, helaas. Wat al dat moois van M Performance mag kosten, is nog niet bekend. Daarvoor moet BMW eerst de prijzen van de BMW 3-serie bekend maken. Verwacht geen Action-prijzen.

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie