Misschien kun je de autoliefhebber nog herinneren die drie jaar geleden zijn BMW M3 in de woonkamer parkeerde. Ook dit jaar trok de Florida Man aan het kortste eind: zijn vriendin en zijn broer prakten hun Chevrolet Malibu en Toyota Corolla van beide nog geen jaar oud in de garage en de BMW M3 mocht buiten de orkaan Dorian zien te overleven.

Gelukkig past de BMW M3 – nog altijd – met enkele millimeters speling door de openslaande deuren van het huis en Randy kon zijn Duitse performance-coupé wederom binnen parkeren. Dit keer kreeg de auto goed gezelschap van een Golf GTI van een van Randy’s vrienden. Voor de faam plaatste de Floridariër foto’s op Insta.

Overigens hebben de vriendin en de broer van Randy waarschijnlijk geen maling aan de BMW M3 – dit is de enige manier waarop alle auto’s droog kunnen staan, aangezien de modernere auto’s niet door de deur passen zonder dat de kozijnen eruit moeten. Zou de M3 niet in de woonkamer passen, zou het een simpele financiële berekening zijn wie er binnen mag vertoeven, dunkt ons.

BMW en Golf in woonkamer tegen de storm

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Randy (@jalilsup) on

Via: Carscoops

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)