Ken je dat gevoel dat je ergens he-le-maal klaar mee bent? Op dat moment wil je niets liever dan het betreffende object een rotschop verkopen en in de kliko dumpen. We hebben een klein vermoeden dat de eigenaar van deze BMW M3 E36 ook zo tot deze recht-voor-z’n-raap-advertentie is gekomen. Je weet in ieder geval vrij zeker dat de verkoper niets verbergt.

Voor een kleine 2.000 dollar ben jij de nieuwe eigenaar van deze BMW M3 E36. De eigenaar is er zo klaar mee dat hij niet eens de moeite nam om een degelijk verkooppraatje bij z’n advertentie te verzinnen. Er staat letterlijk alleen ’97 crashed M3 4DR 5SD’ en ‘Uuc clutch kit single mass fly 210 mm rear diff from e32 v12’ – en dan hebben wij er nog spaties tussen gezet.

Info over de staat van de motor of een foto van hoe de M3 er nu precies bij staat – of hangt – ontbreekt. We kunnen de humor er wel van inzien. En 2.000 dollar voor een populaire M-youngtimer klinkt bijna altijd wel als een goede deal. Even invoeren, wat onderdelen apart leggen voor je eigen project en de rest kun je net zo snel weer op Marktplaats knallen.

Advertentie

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Advertentie