Het gaat om de eerste vier generaties van de BMW M3, de E30, E36, E46 en E90. De eerste generatie is uiteraard voorzien van een viercilinder en een handbak. Op de teller staat al 249.000 kilometer, maar de auto is volledig gereviseerd. De zes-in-lijn van de tweede generatie M3 liep 209.000 kilometer en is ook voorzien van een handbak. De latere twee generaties schakelen allebei via een automaat, de E46 via een SMG2 en de E90 via een DCT-bak. Alle M3’s zijn geleverd in Nederland en de verkoper is de tweede of derde eigenaar.

Door de vier BMW M3’s in huis te halen, bezit je in één keer alle atmosferische BMW M3’s die ooit zijn gebouwd. Voor de gein kun je nog zoeken naar een BMW M3 GTR, maar daar wensen we je veel succes mee. Wil je de line-up compleet maken, hoef je alleen maar een BMW M3 van de nieuwste generatie te kopen. Dan is het wachten op de allernieuwste M3, die ergens binnenkort wel op komt dagen.

De reden van verkoop is niet klagende buren die ook weleens hun auto in de straat willen parkeren. De eigenaar vertrekt naar het buitenland en zou zijn vier BMW M3’s graag verkopen. Lukt dat niet voor een acceptabele prijs, dan neemt hij ze mee naar het buitenland. ‘Want je zult wellicht begrijpen dat ik ze niet voor een habbekrats weg doe’, vertelt de eigenaar tegen TopGear. De auto’s moeten in één keer weg, en zijn eventueel te ruil tegen een woning of appartement. Het hoogste bod op Marktplaats staat nu op net iets meer dan 200.000 euro.

Reacties

  • zoulikha heeft op 26 augustus 2020 geschreven:

    deze speeletje is heel leuk

    Reageer
  • mohamed heeft op 26 augustus 2020 geschreven:

    dit speletje is heel leuk

    Reageer

Geef een reactie

(verplicht)