Urban Green, dat is het beste consumentenadvies dat we vandaag afgeven. Deze lakkleur maakt van elke auto een goede aankoop, zelfs als het een Landwind CV9 is. Oké, misschien niet álle auto’s, maar geen auto zag er sierlijker uit op de vluchtstrook langs de snelweg. Hoe dan ook, we kunnen ons in ieder geval niet voorstellen dat er een BMW is waarop de kleur zal misstaan. Eerder stond er al een BMW M5 in de kleur in Nederland, en nu is het een BMW M340i die de schutkleur draagt.

Deze BMW M340i is het resultaat van enkele uitstekende keuzes. Naast de kleur Urban Green werd gekozen voor een set 20-inch M Performance-wielen in het zwart, en een achterspoiler van dezelfde optielijst plus een lip onderaan de bumper. Alle andere details zijn zwart, op de remklauwen na, die zijn blauw. Tot slot ging de BMW M340i langs bij Corba Suspension voor verlagingsveren, waardoor het buikje 30 millimeter dichter richting Moeder Aarde ging.

De zes-in-lijn van de BMW M340i produceert 374 pk, waarmee de auto in 4,4 seconden naar de 100 km/u accelereert. De krachtigste 3-serie kost nieuw minimaal 75.000 euro. Als je hem zoals dit exemplaar wilt, moet je iets dieper in de buidel tasten. We kunnen niet wachten totdat de eerste BMW M3 in deze kleur verschijnt. En misschien is het wel de kleur die het design van de BMW M4 kan rechttrekken.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)