Voordat je een grote boos gaat uiten op Facebook: het gaat hier om een pre-productiemodel. Deze BMW M8 GC Competition, hoe goed ie er ook uitziet, was sowieso voorbestemd om gedemonteerd te worden. Misschien dat de banden hun weg nog wel hadden gevonden naar een tweedehands-bandenboer, maar de rest niet. Niet dat mensen dit lezen trouwens; we zien de ‘had hem dan aan mij gegeven’-reacties wel tegemoet.

Het Nederlandse bedrijf Holmatro organiseert de knipbeurt van de BMW M8 Competition. Het bedrijf ontwikkelt gereedschap waarmee de brandweer beknelde mensen redt, bijvoorbeeld scharen en spreiders. Ze hebben de brandweer van het Belgische Noord-Limburg uitgenodigd om het gereedschap te testen op deze Gran Coupé. Hieronder zie je de livestream van de BMW M8 die een nieuwe coupe wordt aangemeten..

BMW M8 wordt live aan stukken geknipt

Reacties

  • Varkentjerund heeft op 14 juli 2021 geschreven:

    Het is voor een goed doel, ze moeten ook voorbereid zijn op dit model. In de Filipijnen zijn ze pas echt gestoord door met een graafmachine of buldozer op een lambo mclaren of andere nieuwe autos te rammen. Als die gewoon geveild zouden worden kunnen ze dat geld nog voor iets goeds gebruiken

    Reageer

Geef een reactie

(verplicht)