Nee, dit is geen BMW M8 meer. Kijk maar naar de badges op de neus en op de bips – daar staat G-Power. Dit is de G-Power G8M Hurricane RR, een verre neef van de BMW M8 en in alle opzichten krachtiger, sneller en asocialer. Hij is er zo een die waarschijnlijk pas op het laatste moment een uitnodiging krijgt voor de familiebarbecue, in de hoop dat ie dan niet meer kan. Met een topsnelheid van 340 km/u is deze omgebouwde BMW zelfs sneller dan de Alpina B8.

Specificaties G-Power G8M Hurricane RR

Uiteraard begint de beul wel als een BMW M8 Competition. De 4,4-liter V8 krijgt opgewaardeerde turbo’s, een groter luchtinlaattraject, nieuwe zuigers en verstevigingen in de rest van de aandrijflijn. Het totale vermogen is na de ingreep 900 pk en het koppel 1.050 Nm. Een nieuwe 0-100-tijd wordt niet genoemd, maar we gokken dat ie wel onder de 3 seconden duikt. Een nieuwe achterspoiler helpt je de auto op de weg te houden.

De velgen van de G-Power G8M Hurricane RR zijn maatje 21-inch en een setje instelbare dempers laten de auto een paar millimeter zakken. Voor het interieur gaat G-Power in de weer met een flinke lap alcantara. Uiteraard zijn er badges in het interieur om je eraan te herinneren dat je een G-Power G8M Hurricane RR rijdt – al gokken we dat de motor dat ook al keer op keer doet. Mocht je de Hurricane RR niet mooi vinden als coupé, dan pakken ze bij G-Power met liefde een Gran Coupé of een Cabrio voor je aan.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)