Van Brabus verwachten we niets anders dan compleet door de ratten besnuffelde prestaties. Het opwarmertje op basis van de G 500 was dan ook niet genoeg om de honger naar dwaze prestaties te stillen.

Gelukkig is hier, voordat we omvallen, de Brabus 700 Widestar. Het vermogen in paardenkrachten is geen verrassing – en het is ook niet het belangrijkst. Want Brabus verhoogt het koppel naar nét geen 950 Nm koppel. En dat ga je merken.

Hoe snel is de Brabus 700 Widestar?

In 4,3 seconden sprint de Brabus 700 Widestar naar de 100 km/u. De topsnelheid is nu 240 km/u. En dat met de aerodynamica van een omgevallen domtoren. Met de naam Brabus 700 Widestar verwacht je toegevoegde breedheid – en die krijg je.

Onder de bredere wielkasten plaatst Brabus 23-inch wielen. Binnenin kun je je zitvlak op nieuw leer deponeren. Overigens kun je ook kiezen voor blauw. Alles blauw.

Overigens haalt Brabus met gemak meer vermogen uit de 4,0-liter V8, zo getuige ook de Brabus 800. Als de Brabus 700 Widestar je niet gek genoeg is, moet je dus heel eventjes geduld hebben. Voor nu lijkt ons de 700 nog eventjes dwaas genoeg.

Advertentie

Reacties

  • Remon heeft op 25 september 2018 geschreven:

    Heel vet! Het type hiervoor staat op autoscout!
    De 700 widestar.

    Reageer

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie