Brabus komt – zoals altijd – met de overtreffende trap. Deze week las je over de Morelo Empire Liner, een camper van 363.500 euro. Een hoop geld, maar daar krijg je wel een lading natuursteen, een bed, een keuken en een garage voor terug. Deze Brabus Business Lounge kost je 391.510 euro. En nee, je kunt er niet in wonen. Krijg je dan absurd veel vermogen dan voor deze Mercedes Sprinter? Nope, gewoon 190 pk.

Wel krijg je een interieur die van top tot teen bekleed is met spierwit leer. De stoelen laten zich verstellen tot elke denkbare stand en natuurlijk is er plek voor je champagne. Dure spullen – want die heb je als je een bus van bijna vier ton koopt – gooi je in het kluisje. De bekerhouders houden de bakjes pleur warm die je met het ingebouwde koffiezetapparaat brouwt.

Gluren vanuit de Brabus Business Lounge

Om de Brabus Business Lounge hangen camera’s zodat je fijn naar buiten kunt gluren. TopGear checken doe je op een 42 inch tv. Verder zit er in, om en op de auto een verzameling leds waar de kerstman jaloers op zou zijn.

Het exemplaar dat Brabus aanbiedt is een demo-model en je krijgt daarom bijna 40.000 euro korting. Nieuw kost de Brabus Business Lounge 429.000 euro. Allememaggies!

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)