Wist je dat melkchocolade (in vaste vorm) een Zwitserse uitvinding is? Daniel Peter vond het uit in 1875 met gebruik van gecondenseerde melk, wat weer een uitvinding was van zijn buurman Henri Nestlé. Juist, dié Nestlé. Kleine wereld. Chocoladebruin was dan ook de beste keuze voor deze Bugatti Veyron. Beter dan een neutraal kleurtje als grijs. E

De lakkleur heet letterlijk Chocolate Brown en de kleur is doorgetrokken naar het interieur, waar het smakelijk kleurtje wordt bijgestaan door Cognac-leer. Deze specifieke stoelen zijn blijkbaar een optie die je weinig tegenkomt. Zoals je al gezien had, gaat het hier om een Super Sport. De gelukkige plaatser van het winnende bod gaat dus naar huis met een Veyron met 1.200 pk in plaats van 1.001 pk.

De bruine Bugatti Veyron Super Sport was de zesde in zijn soort die in Zwitserland geleverd werd en kreeg chassis nummertje 38. Een prominente verzamelaar uit Dubai kocht de Veyron enkele jaren geleden waarna hij verdween in zijn Europese collectie. Met slechts 2.600 kilometer op de teller mag de bruine Bugatti Veyron nu naar de volgende eigenaar.

Plaats je bod op 6 februari bij de veiling van RM Sotheby’s. Naar schatting brengt de bruine Veyron tussen de 1.500.000 en 1.700.000 euro op.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)