Als iemand z’n stapel oranje gasflessen zocht, we hebben ze gevonden. Ze zaten verstopt in een klein hokje in Mallorca. Je mag een medewerker van Cristiano Ronaldo bedanken voor het vinden. Schijnbaar reed de bodyguard van Ronaldo de Bugatti Veyron Gran Sport Vitesse van de voetballer gisteren door een muurtje in Mallorca.

Op Twitter verschenen foto’s van het ongelukje. Hoe de bodyguard de controle verloor, is niet helemaal bekend. Snelheid schijnt nog weleens een rol te spelen bij Bugatti’s. We hebben geen idee of er nog iets in de gasflessen zit, maar dat ie ze niet geraakt heeft, klinkt als een goede zaak. Sowieso lijkt de schade aan de Veyron mee te vallen. Vermoedelijk was het niet zo’n stevig muurtje.

Er werd snel een hoes om de Bugatti gedaan en zowel de auto als de gasflessen zijn weggehaald. De politie in Mallorca onderzoekt nu hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren. De waarde van een Bugatti Veyron Gran Sport Vitesse ligt rond de 2 miljoen euro en ook de reparaties zullen iets hoger liggen dan bij de gemiddelde Toyota Corolla. Met wat geluk wordt de Centodieci van Ronaldo snel geleverd om de pijn te verzachten.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)