Het kan heel verleidelijk zijn om een tweedehandsauto met een bijzondere lak te kopen, bijvoorbeeld een gaaf parelmoerkleurtje. Vergeet dan niet dat een reparatie net zo’n bijzonder klusje is, met een bijpassende rekening. Dat zal de eigenaar van deze Bugatti Veyron L’Or Rouge spoedig realiseren als hij voor offertes gaat shoppen.

De onderstaande video speelt zich af in China en het is onbekend waarom de twee bestuurders zo boos zijn op elkaar. Het lijkt erop dat de Bugatti vindt dat er geritst moet worden, maar dat de BMW van mening is dat de Bugatti al wat eerder rechts had moeten voorsorteren. De BMW laat de Bugatti er in ieder geval niet tussen, wat resulteert in schade voor beide auto’s.

De BMW zou bij wijze van volgende week gerepareerd kunnen zijn, maar de Bugatti zal wat langer duren. Deze bijzondere L’Or Rouge leent het lijnenspel van de L’Or Blanc, wat dus ook weer netjes op de gerepareerde of vervangen delen moet worden aangebracht. Al leren de reactievelden op het internet ons dat je nooit medelijden moet hebben met Bugatti-eigenaren.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear