Weinig bedrijven kunnen ‘3.599-delig’ op hun verpakking zetten en het als pluspunt aanprijzen. Stel je voor dat je kampeertent of tuinmeubelset dat probeert. Bij Lego is het des te positiever. Vanaf vandaag kun je de Bugatti Chiron van Lego bestellen.

Met 3.599 onderdelen bouw je een zeer gedetailleerde Chiron met een schaal van één op acht. De motor en de versnellingsbak kunnen bewegen, het interieur is aanwezig en voorin zit een heuse weekendtassenset. De Bugatti Chiron van Lego is 14 centimeter hoog, 56 centimeter lang en 25 centimeter breed.

De details zie je niet alleen, je maakt ze mee. Een cruciaal moment in de bouw van een Chiron is het huwelijk tussen de W16 en de monocoque. De ontwerpers van de Bugatti Chiron van Lego hebben deze magische gebeurtenis gerepliceerd, zodat jij hem ook ervaart bij het assembleren van de steenformatie.

Vanaf vandaag ligt de Bugatti Chiron van Lego in de winkels met bestelnummer 42083. Staat mooi naast je Porsche 911 GT3 RS van Lego. De kit kost 399 euro. Of ga je dan toch voor een gameconsole met een digitale Chiron?

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)