Daar sta je dan, op het circuit, klaar om de strijd aan te gaan. Vol gas eroverheen. Waaroverheen eigenlijk? Over een stukje stof natuurlijk. Niet zomaar een stof – nee, speciale stof. Waarom die stof zo speciaal is? Omdat het is bestemd voor burnout-tassen.

Wat zijn in vredesnaam burnout-tassen?

Burnout-tassen zijn de nieuwste toevoeging aan de collectie van Destroy vs. Beauty. De mannen achter deze bizarre trend zijn Benjamin Johl en Thomas Grünewald. Met hun visie, ‘handgemaakt in Duitsland’, willen ze uniek zijn en opvallen tussen andere luxueuze modemerken. Hoe ze dat voor elkaar krijgen? Door meer dan twee jaar te besteden aan het ontwikkelen van extra sterk, slijtvast textiel en er met een 510 pk sterke AMG overheen te rossen. Elke tas is anders en wordt speciaal op bestelling gemaakt. De levertijd van een tas bedraagt dan ook zes tot acht weken. De print van de banden vervaagt ook niet en blijft gewoon zitten. Een Valentijnstip misschien?

Hoeveel kosten ze dan?

Als je in een AMG rijdt, moet je je altijd schrap zetten. Die dingen zijn razendsnel en kunnen giftig uit de hoek komen. Hetzelfde geldt voor deze burnout-tassen: zet je maar schrap. De prijs? 679 euro. Ja, inderdaad. 679 euro voor een tas die is overreden door een auto. Nou ja, niet zomaar een auto – het is wel een AMG hè. Te duur? Koop dan een platgereden portemonnee voor slechts 179 euro.

Hoe dan ook kun je je nieuwe Gucci-tas wel in de prullenbak gooien…

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer

Meer van TopGear

Advertentie