Nadat gisteravond de zesde en afsluitende aflevering van TopGear-seizoen 23 werd uitgezonden, brengt Chris Evans vandaag verrassend nieuws naar buiten. Hij zal het volgende seizoen niet terugkeren als presentator van TopGear.

De BBC laat weten dat er geen onmiddellijke plannen zijn om Evans te vervangen en dat TopGear verdergaat met het huidige team van presentatoren.

Mark Linsey, directeur van BBC Studios, zegt erover:

‘Chris neemt afstand van zijn functie als presentator bij TopGear. Hij zegt dat hij zijn best heeft gedaan en alles in het werk heeft gesteld om van de show een succes te maken. Hij is ervan overtuigd dat zowel het productieteam als de overige presentatoren de juiste mensen zijn om de show de toekomst in te leiden.’

Chris Evans laat weten:

‘Ik heb nooit een meer toegewijd en gedreven team meegemaakt dan het TopGear-team waar ik de afgelopen twaalf maanden mee heb gewerkt. Ik heb het gevoel dat ik nu het best een stap terug kan doen. Ik ben nog steeds een enorme fan van de show, dat ben ik altijd al geweest, en dat zal ik ook altijd blijven. Nu ga ik mij toespitsen op mijn radioshow en alles daaromheen.’

TopGear gaat gewoon verder, uiteraard!

De opnames voor seizoen 24 van TopGear staan alweer in de steigers en gaan in september van start. Wij houden je als gewoonlijk op de hoogte.

Reacties

 • Danny de Kort heeft op 4 juli 2016 geschreven:

  Mooi zo in mijn ogen is het gewoon een gladjakker .
  Hij is verschillende keren te gast geweest bij Clarkson, Hammond en may.
  Dat hij de functie aannam was dus in mijn ogen een messteek in de rug van de drie.
  Daarnaast heeft ie dan nog het lef diva gedrag te hebben.

  Jeremy Clarkson ,Richard Hammond en James May zijn onvervangbaar.
  Het samenspel van die 3 was geweldig en hebben het leuke met zich meegenomen.

  De promotie filmpjes van hun nieuwe show THE GRAND TOUR van bij elkaar enkele minuten is 100x leuker om naar te kijken als een heel seizoen topgear Evans en Leblanc.

  Reageer

Geef een reactie

(verplicht)