Gisteravond werd de eerste aflevering van een gloednieuw seizoen TopGear uitgezonden. De opzet van de Star in a reasonably priced car is iets aangepast – er wordt nu met een Mini ook een stukje off-road gescheurd – en dit keer waren er twee sterren uitgenodigd. Jesse Eisenberg, die momenteel alleen een fiets heeft, en de vloekende kok Gordon Ramsay. Die wel van een potje scheuren houdt. Zijn dierbaarste bezit op autogebied op dit moment: een LaFerrari. Niet slecht Gordon, niet slecht.

‘In het doosje zat de karakteristieke rode sleutel van een Ferrari’

Nu ging het gerucht al een tijdje dat Ferrari ergens in Italië bezig was met een spider-uitvoering van de LaFerrari, maar dit was tot op heden nog niet bevestigd. En toen was daar Gordon Ramsay, die bij Chris Evans op de bank ineens een chic doosje onder de tafel vandaan haalde. In het doosje zat de karakteristieke rode sleutel van een Ferrari, een gloednieuwe Ferrari. Meneer Ramsay had namelijk een, je raadt het al, LaFerrari Spider besteld. Primeur!

Verdere details werden er niet gegeven, maar we nemen aan dat die binnenkort wel naar buiten komen. Nu moeten we zelf nog aan zo’n sleutel zien te komen.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)