Wie goed boert met het verkopen van fitnesspoedertjes, koopt een Lamborghini en laat hem in de kleur van een edelmetaal wrappen, zo lijkt het. Deze Lamborghini Huracán is van ene Mo Bicep – of Mobicepp – uit Breda, de eigenaar van MB Nutrition. Zie hem als een Joel Beukers, maar dan met bronzen auto’s en iets minder stemvolume. Met zijn Lambo ging het gisteravond helaas fout, toen Mo zijn auto uitleende aan realityster Dave Roelvink.

Volgens Dave Roelvink begon de auto weg te slippen bij het wegrijden bij een stoplicht en toen verloor hij de macht over het stuur. De crash was zodanig, dat de airbags geploft zijn. Op zijn Instagram meldt Roelvink dat hij het goed maakt. De gouden Lamborghini Huracán is er eentje van het type LP610-4, wat betekent dat de V10 een fijne 610 pk naar alle wielen stuurt. Dit is dus niet de listigere achterwielaangedreven versie, maar met meer dan 600 pk is voorzichtigheid altijd verstandig.

De nieuwprijs van de Huracán was in 2015 zo’n 265.000 euro (als ie in Nederland nieuw was geleverd). De goedkoopste Huracán van Nederland kost op het moment nog steeds 188.000 euro, dus doe maar een mooie waardeschatting. Andere media koppen dat de auto afgeschreven is, maar dat oordeel laten we liever over aan de schade-experts. De motor ligt immers achterin en als de monocoque nog heel is, geloven we best dat iemand hier nog wat van kan maken.

Mo Bicep legt het uit

Dave Roelvink crasht Lamborghini van Mobicepp

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dave Roelvink (@daveroelvink) on

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)