Afgelopen zondag ging schreeuwkoning Joel Beukers voor goud op de Autobahn met zijn Scoopmobiel. Nadat hij zelf een scoop van het roze fitnesspoeder genomen had, was zijn gouden Lamborghini Huracán aan de beurt. Enkele sprintjes later stond er achter ‘Max Speed’ 337 km/u op het instrumentpaneel.

Joels dag was goed, maar nadat hij de video op YouTube had gezet, begon zijn geweten aan hem te knagen. Was het wel verantwoord om zo’n roekeloze daad te vereeuwigen op het videoplatform? Ging iedereen nu hem nadoen? Hij besloot daarom, na een nachtje slapen, de video offline te halen. Nu is de video echter weer terug op het kanaal van Joel Beukers.

Het bleek dat je op het internet geen geheimen kunt bewaren. De video was namelijk al geript en geüpload door iemand anders. Omdat zijn daden nu toch weer circuleerden op het internet, besloot de professioneel schreeuwer de video weer op zijn kanaal te plaatsen. Er staat echter wel een disclaimer onder dat je dit niet moet na gaan doen. Of in ieder geval niet moet proberen om in de buurt te komen, want je moet eerst een auto hebben die 337 km/u haalt.

Via: JFK

Joel Beukers met 337 km/u over Autobahn

Reacties

  • Raoul heeft op 20 juli 2018 geschreven:

    de Huracan heeft een V10 geen V12

    Reageer
  • Gioom heeft op 20 juli 2018 geschreven:

    Wil niet bijdehand doen, maar doe het toch: in de Huracan zit een V10, geen V12

    Reageer

Geef een reactie

(verplicht)