Je diabolische plannen om de wereld te vernietigen binnen vorm te krijgen. Je hebt een goede aannemer gevonden voor je geheime basis in een niet altijd even actieve vulkaan en onderhandelt nog over de kosten van een dimmer en inbouwspotjes. Wel led, want je bent begaan met het milieu. Nog twee dingen ontbreken: een Martini-drinkende aartsvijand én gepast vervoer. Plus vervoer voor je handlangers.

Bof jij even. CarLink International heeft opnieuw een combo-deal. Daar scoor je nu een Mercedes-Maybach S 600 Pullman voor jezelf, en voor je handlangers een Mercedes-AMG GLE 43 Coupé én een Mercedes-AMG GLE 63 S voor een lousy 888.000 euro (exclusief belastingen). Vandaag betalen, morgen rijden. En als wereldveroveraar betaal je natuurlijk geen belasting.

Op Instagram post de handelaar van exclusief autospul de deal met de tekst: ‘Meneer de president, mogen we je alsjeblieft de ‘President Package’ aanbieden’. President of kwaadaardig meesterbrein: een toffere entree ga je niet snel maken. Alle auto’s zijn gloednieuw en samen goed voor 1.505 pk. De Pullman is zelfs uitgerust met vlaggenhouders vóór. Dus begin maar met het ontwerpen van je logo.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)