Als je je nog afvroeg waarom ze het zondagsrijders noemden, check dan even de galerij hierboven. Op zondagochtend is een Mercedes-AMG GLE 63 S op knappe wijze op zijn dak beland. De bestuurder raakte het muurtje (zo te zien met genoeg snelheid) en daardoor begon de Mercedes te rollen. Een paar meter verderop kwam de auto op z’n dak tot stilstand.

De bestuurder was zelf al uit de auto geklommen toen de hulpdiensten arriveerden, maar de AMG-rijder moest wel mee naar het ziekenhuis. Het mag duidelijk zijn dat de auto niet meer onder eigen kracht kon bewegen – en net als bij schildpadden kunnen auto’s zichzelf niet overeind zetten. De bergingsdienst heeft de auto op z’n wielen gezet en weer meegenomen.

Deze Mercedes-AMG GLE 63 S is vorig jaar aangeschaft en omdat er een S’je achter de naam staat, heeft ie 612 pk. De 0-100-tijd is 3,8 seconden, wat in dit geval dus iets te veel van het goede leek, al is het natuurlijk altijd lastig oordelen zonder alle feiten. De nieuwprijs van dit model was vorig jaar rond de 220.000 euro.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)