Wat zwart is, moet zwart blijven. Daar hebben ze bij BMW goed naar geluisterd toen ze deze M4 CS van de band lieten rollen. Als een zwart gat in tijd en ruimte dat Stephen Hawking na zijn overlijden achterliet, staat deze circuitgerichte M4 op je te wachten. De enige kleur die te vinden is, zijn de gouden remklauwen en het BMW-logo. Verder wordt al het licht opgeslokt door dit 460 pk sterke monster uit Beieren.

Het vermogen zorgt er in combinatie met de 600 Nm aan koppel voor dat je binnen 3,9 seconden op 100 km/u zit. En dat je twee strepen bij het stoplicht achterlaat die net zo zwart zijn als de auto en diens ziel zelf. De kracht en het uiterlijk van deze BMW M4 CS zijn dus bij uitstek geschikt om omstanders de stuipen op het lijf te jagen. Wat je natuurlijk niet gaat doen als je deze auto koopt, want jij bent altijd heel aardig, toch?

Hoe duur is de BMW M4 CS?

In Veenendaal kun je de M4 CS voor 159.950 euro ophalen. Je betaalt dan zelfs 8.000 euro meer dan de adviesprijs, maar dat betekent wel dat je gelijk kunt wegrijden. De levertijd van nieuwe modellen wordt normaal bepaald door de (in dit geval bewust niet erg riante) fabriekscapaciteit, waardoor de levertijden nogal op kunnen lopen. Daar hoef je je hierbij in ieder geval niet druk over te maken.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear