‘Beleef de perfecte rij-ervaring in de 2011 Subaru Impreza WRX!’, staat er in de advertentie. ‘Met minder dan 16.000 kilometer, stelt deze vierdeurs sedan comfort, veiligheid en gemak voorop’, vervolgd het verkooppraatje.

In de advertentie van 139 woorden, wordt het met enige afstand belangrijkste aspect van deze auto niet behandeld: deze Subaru Impreza is een cabrio. Voor de minder goed ingewijden: Subaru heeft nooit het dak van een WRX gehaald.

Wie, wat, waar, waarom en hoe?

We weten niet hoe de vierdeurs softtop werkt, wie hem gemaakt heeft, of hoeveel tijd en geld erin geïnvesteerd is. Dat is belangrijke informatie als het om een modificatie gaat die niet in de fabriek is gemaakt.

We vermoeden echter dat ‘comfort, veiligheid en gemak’ niet bovenaan de lijst stonden toen de Impreza werd onthoofd. De verkopers noemen in de advertentie ook ‘wegligging en sportiviteit’, maar meestal wordt een auto niet beter op deze punten na een decapitatie.

Ik wil hem, waar kan ik hem kopen?

Als je deze creatie in jouw garage of op jouw oprit wil hebben staan, hebben we goed en slecht nieuws voor je. Hij is namelijk te koop in Manchester. Nee, niet bij de theeliefhebbende eilandbewoners, maar Manchester in New Hampshire, Amerika. Voor omgerekend 22.593 euro, kan deze bijzondere Subaru van jou zijn.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear