30 Belgische lijnbussen te koop voor weinig‘. Ja, het is vreemd hoe de saaist klinkende titels de populairste berichten kunnen aankondigen. Ons artikel over de afgedankte bussen in België bereikte meer dan 630.000 mensen. De digitale hamer raakte het virtuele hout en daarmee was de veiling gesloten. Tijd om de balans op te maken: dit kostten de 30 Belgische lijnbussen.

Uiteindelijk vonden alle stadsbussen een nieuw baasje. Je kon al bieden vanaf 450 euro en na een paar dagen stegen de prijzen nét boven de 1.000 euro uit. Eén mazzelaar mag zijn bus ophalen voor het schappelijke bedrag van 1.855 euro. De duurste bus ging voor 6.500 euro. De gemiddelde prijs lag rond de 4.000 euro. Op elke bus werd tussen de 23 en de 65 keer geboden.

En nu begint het echte feest. Want waar gaan alle 30 bussen die bij Moyersoen stonden heen? Dagdromers op Facebook hadden de wildste ideeën over campers en feestbussen. Heb jij een Belgische lijnbus op de kop getikt? Laat het ons weten – we zijn benieuwd naar je plannen.

Reacties

  • Dennis Westercappel heeft op 25 februari 2019 geschreven:

    Yes!!

    Reageer

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear