Alsof het nog niet cool genoeg is dat de Dodge Charger Hellcat de krachtigste sedan ter wereld genoemd mag worden, komen ze bij Dodge nu met de Octane Edition. Nog niet cool genoeg voor je? Dat denk je maar. Het interieur is volledig zwart afgewerkt en komt in twee kleurenschema’s: Pitch Black en White Knuckle.

Alle badges, inclusief die van de grille, kofferbak en spatborden, zijn volledig zwart. Over de lengte van de Dodge Charger Hellcat Octane Edition zit een zwarte streep met een rood accentje. De 20-inch Cross Bracevelgen zijn eveneens zwart en daarachter schuilen rode Brembo-remmen.

Kruip achter het stuur van de Dodge Charger Hellcat Octane Edition en laat je bips neerploffen op de SRT Performance-stoelen met een subtiel houndstooth-patroontje in het midden. Het SRT Hellcat-logo zit in de stoelen verwerkt met een rood stiksel. Vergeet de rode gordels ook niet.

Dodge heeft helaas niet geknutseld aan de 6,2-liter supercharged V8-motor, maar je hebt dan ook niets te klagen met 717 pk en 881 Nm. De krachtigste sedan ter wereld, weet je nog? Met de achttraps automaat en flippers aan het stuur knal je binnen 3,7 seconden van 0 naar 100 km/u.

Het pakket kost je omgerekend zo’n 1.300 euro en vanaf de herfst dit jaar kun je de Dodge Charger Hellcat Octane Edition bestellen. In Amerika dan, want hier is geen officiële importeur. Bij de Belastingdienst hangen ze bovendien je naam in hun Hall of Fame als je ‘m koopt.

Reacties

  • Piet baxmeier heeft op 11 juni 2019 geschreven:

    Top!

    Reageer

Geef een reactie

(verplicht)