[tg_video]https://www.youtube.com/embed/2J8dtE9mlBg?rel=0&showinfo=0[/tg_video]

Kijk eens: een van de meest indrukwekkende off-road schouwspelen die je ooit zult zien. Het heet Doonies 2 en het bestaat allereerst uit rare spelling c.q. een verwijzing naar een paar kleine schatzoekertjes (The Goonies, ken je wel toch? Niet? Oké), maar ook vooral uit veel lawaai, opvliegend zand en dames in een bepaald soort kleding die je in de woestijn als vrij onpraktisch kunt bestempelen.

Met dank aan grote namen in de wereld van de vliegende motorfietsen – zoals Jeremy McGrath, Tyler Bereman, Axell Hodges en Jeremy 'Twitch' Stenberg – kunnen we minutenlang genieten van de meest serieuze pogingen om op gemotoriseerde twee- en vierwielers de aarde te verlaten. Ja, deze video is de grootste middelvinger naar de zwaartekracht die we in tijden hebben gezien. De opnames vonden plaats in Glamis Dunes in Californië, en plek waar wij ook al eens geweest zijn en nu heel graag weer naartoe willen.

Ook andere graag geziene gasten van sponsor Monster Energy crossen door het beeld, zoals BJ Baldwin, Kyle Leduc en Steven Eugenio (die bij 2'34" een beste landing maakt die het terugspoelen waard is). Er is zelfs een man genaamd Corey Davis die met een sneeuwscooter wat kunst- en vliegwerk vertoont. Ach, waarom ook niet?

Klik op de video hierboven en plan je volgende vakantie (en uitgebreide ziektekostenverzekering buitenland) maar vast in.

Reacties