Steeds meer ondernemers en directieleden met een passie voor autosport halen hun racelicentie. Met hun licentie op zak vragen zij zich vervolgens af: wat nu? Het antwoord luidt: lid worden van de Dutch Race Driver Business Club. Begin 2010 ging deze club van start, en ook voor 2011 ligt er weer een mooi seizoen in het verschiet.

Hoe werkt het? Leden komen tien keer per jaar op het circuit in actie en bouwen tegelijkertijd hun businessnetwerk uit. De Dutch Race Driver Business Club is opgezet door Danny van Dongen en Dillon Koster, succesvolle autocoureurs en eigenaars van de Dutch Race Driver Academy. Alle leden van de Dutch Race Driver Business Club worden tien keer per jaar uitgenodigd voor een autosportief netwerk-evenement. Er staan zes sessies op het programma met instructie van ervaren coureurs-instructeurs van de Dutch Race Driver Academy. Daarnaast krijgen de leden een driftcursus aangeboden, verdeeld over drie sessies. Bovendien krijgen leden met een Clublicentie de gelegenheid om hun EU-licentie te halen. Allemaal gericht op het verbeteren van je rijkwaliteiten. Of beter: racekwaliteiten.

 
Het autosportieve programma vindt op een middag of een namiddag plaats. Aansluitend staat er een netwerkevenement op het programma, inclusief een gastspreker uit de wereld van de autosport of het zakenleven. Op de afgeschermde ledenpagina’s van de website kunnen de leden een profiel aanmaken, nieuwsberichten plaatsen en zich informeren over de activiteiten van de Business Club.
 
Meer weten: ga naar www.drbc.nl dus…
 
Advertentie

Reacties

Advertentie