Hoppa, de eerste McLaren Senna crash is een feit. Een 43-jarige Duitser telde 1,2 miljoen euro voor zijn Senna neer, maar heeft amper de tijd gekregen om van zijn nieuwe speeltje te genieten. Twee dagen na aflevering parkeert hij de hypercar in Grünwald tegen een muur.

De Duitse krant Bild meldt dat de schade aan de muur wel meevalt, maar de schade aan de auto niet. Al lijkt het op een recent verschenen foto op Instagram allemaal wel mee te vallen met wat er allemaal kapotstuk is. Ja, de airbags hangen lafjes uit het dashboard en de vorm van de neus is ook een tikkie anders dan wij ons herinnerden, maar verder?

Zo’n McLaren Senna crash blijft zonde, zeker als er – naar verluidt – nog geen honderd kilometer op de teller staat. Oordelend naar de remsporen op de foto, is de achterkant van de auto uitgebroken en heeft de bestuurder de controle over het voertuig verloren. Volgens Bildt reed de 43-jarige eigenaar overigens niet te snel. Da’s bijna knap, want met 800 pk, 800 Nm en een 0-100 km/u-tijd van 2,8 seconden, is te hard rijden zo gepiept.

Eerste McLaren Senna crash

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

The first known (little) crash of a Senna. Hate to see this but not bad thankfully. Munich. #mclaren #senna #mclarenauto #crash #airbags #bummer

Een bericht gedeeld door Josh Snowhorn (@joshsnowhorn) op

Advertentie

Reacties

  • Chris heeft op 24 oktober 2018 geschreven:

    Ach, de auto was toch erg lelijk, Volgende keer een Fiat Panda kopen, rijdt ook leuk en bij ongelukken kost het vrijwel niets.

    Reageer

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer

Meer van TopGear

Advertentie