Heb je je vingers al stukgeknutseld op de Lego McLaren Senna? Dan wordt het tijd voor een nieuwe uitdaging. En Lego zou Lego niet zijn als het daar niet meteen een stevige klus van zou maken. Want de Lego McLaren Senna GTR gaat een aardig eindje verder…

Lego McLaren Senna GTR bestaat uit 830 stukjes

In de titel boven dit artikel ontbreekt namelijk één redelijk vitaal woord: Technic. Wie de Deense blokjesfabrikant een béétje kent, weet dat Lego Technic heel wat verder gaat dan een paar stukjes kunststof op elkaar pletteren en hopen dat het een beetje lijkt. De Lego Senna GTR bestaat uit niet minder dan 830 stukjes. Daarbij wordt oog voor detail niet altijd belangrijk gevonden, maar ook beslist niet geschuwd. Zo kunnen de vleugeldeuren echt open en is de kers op de taart het feit dat de zuigers van de V8 echt kunnen bewegen.

Lekker op tijd voor de feestdagen…

Ja, da’s nou weer jammer. Iedereen zit zich de komende corona-feestdagen natuurlijk de vliegende pestpleuris te vervelen. Wat zou zo’n Lego McLaren Senna GTR dan welkom zijn! Maar nee hoor: het pakket verschijnt pas 1 januari 2021. Het goede nieuws is dan weer dat de prijs nog best meevalt. Geef toe: € 49,99 voor urenlang gegarandeerde knutselpret en hartgrondig gevloek: het is eigenlijk geen geld.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)