Als je op jacht bent naar een auto die nét buiten je budget valt, moet je een beetje handig zijn. Anders kun je het echt beter laten. Je koopt een auto met wat werk en knapt ‘m zelf op naar een prachtig exemplaar.

Als je een auto op het oog hebt van boven de 300.000 euro, en je budget is drie knikkers, een los kauwgompje in je broekzak en het statiegeld van twee kratjes, dan moet je handiger zijn dan Nico Zwinkels. Ben je niet vies van wat authentieke patina, hebben we een zeer betaalbare Ford GT voor je.

Deze Ford GT uit 2005 staat in Amerika. De kleur is volgens de verkoper ‘burn’ en bij transmissie staat ‘ja’ ingevuld. De teller geeft zelfs 0 mijlen aan. Om eerlijk te zijn: de teller geeft helemaal niets aan. Of eigenlijk: welke teller? De aandrijfassen lijken nog in prima staat. En de rest van het as ook.

De Ford GT staat in Knoxville in Tennessee. De transportkosten vallen waarschijnlijk mee – gewoon twee ruimkoffers boeken bij de KLM. Het hoogste bod is op dit moment nog 0 dollar (omgerekend 0 euro). Koopje van de eeuw?

Reacties

  • John heeft op 5 juni 2018 geschreven:

    Dit is gewoon aftasten wat malle pietje er voor geeft of je moet net die onderdelen zoeken?!..mja dan moet je het als nog schoon laten stralen das waarschijnlijk ook niet goedkoop?

    Reageer

Geef een reactie

(verplicht)