Als autoliefhebbende ouder heb je gefaald als je aan je kind vraagt welke auto hij cool vindt en hij zegt ‘die ene rode’ in plaats van ‘Ferrari 488 Pista in de kleur Rosso Corsa Metallic’. Gelukkig is er de Lidl, die je helpt deze pedagogische valkuil te voorkomen. Voor 149 euro zet je een mini-mens in deze elektrische Audi TT RS.

The real deal

De mini-auto komt in de kleuren zwart (wat eigenlijk geen kleur is, maar goed) en rood, en beschikt over een gas- en rempedaal. De kleine mens bestuurt het ding dus zelf. De elektrische Audi TT RS kan zowel voor- als achteruit. Handig, want dan kun je je kind alvast leren file-parkeren. Scheelt jou weer reparatiekosten als ze 17 jaar zijn.

Voor de veiligheid van je kind (en je TV) heeft de elektrische Audi TT RS twee acceleratiestanden: langzaam en snel. Hij haalt maximaal een topsnelheid van 6 km/u. Precies hard genoeg om je meubels aan gort te rijden. Maar niet genoeg om zichzelf te bezeren. Ideaal.

Het autootje is bovendien zo realistisch mogelijk gemaakt. De koplampen en achterlichten kunnen aan en het stuur produceert zelfs motorgeluiden. Wees maar jaloers op je kind, neefje of wie je dan ook wilt verwennen: zijn of haar jeugd is cooler dan dat van jou.

Meer grip dan een Porsche

De elektrische Audi TT RS is in 12 uur opgeladen en je kind kan er dan ongeveer een uurtje mee rondkarren. Ongeveer hetzelfde als een Mitsubishi I-Miev, dus. De banden zijn van rubber. Dat betekent grip voor de kids, maar ook minder krassen op de vloer. Plak een rol tape om de banden voor driftplezier.

De Audi kost je 149 euro en je kunt ‘m vanaf dinsdag 23 april bestellen en dan heb je ‘m drie dagen later in huis. In november bood de Lidl de speelgoedauto ook al aan, en toen ging ie als een dolle stier. Wees er dus vooral snel bij.

Reacties

  • Stefan de Bruijn heeft op 24 april 2019 geschreven:

    Kan deze ook met/op afstandbediening? Zit deze er dan buj?

    Reageer

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear