Dus daar gaan onze belastingcenten heen. Pak de hooivorken en fakkels! Hold your horses. Deze Ferrari F12 met politiepak is van een particulier die meedoet aan Streetgasm, een soort Nederlandse Gumball Rally. De Ferrari begon zijn leven als grijs raspaard, maar met wit ondergoed en politiestrepen jaagt hij nu hardrijders de stuipen op het lijf. Boeven vangen was nog nooit zo makkelijk dankzij de V12 met 740 pk. Van nul naar gearresteerd in 3,1 seconden. Alleen met een Ferrari F12 TdF maak je kans.

Mag dit eigenlijk? De Ferrari F12 is – toen hij op een trailer stond – al aangehouden door de politie. Na wat kiekjes voor de Facebookpagina van de diender, mocht de Ferrari verder rijden. Zonder boete. Eigenlijk is het verboden. Niet omdat je geen agentje mag spelen, maar omdat de politie auteursrecht heeft op het Politie-logo. Gelukje voor de eigenaar dus. De rood-witte-bestreping mag je wel gewoon voeren.

De auto is inmiddels naar Praag gebracht waar hij in de rally naar Monaco zal rijden.

Misschien kun je hiermee ontsnappen:

De 11 snelste hatchbacks die je nu kunt kopen
De 12 snelste SUV’s die je nu kunt kopen
De 10 snelste auto’s met 15% bijtelling
De 10 snelste stationswagens die je nu kunt kopen

Foto’s: Bordbusters B.V. Facebookpagina

Reacties

  • Snatsy heeft op 3 november 2016 geschreven:

    Niet helemaal waar dat je de strepen mag voeren, mijn maat had een 106 met die strepen en mocht kiezen tussen binnen een week verwijderen of een bekeuring.

    Reageer

Geef een reactie

(verplicht)