Als lezer van Top Gear Magazine is jouw voorliefde voor automobielen vast en zeker begonnen in de tijd dat je net een skelter had. Voor ons geldt dat in ieder geval wel, maar onze zeepkist was niet zo chique als de Ferrari FXX van Bergtoys. Afgelopen maand hadden we ‘m al in ons magazine, nu op het web.
 
Want dit is tenminste speelgoed met alles erop en eraan. Voor 499 euro koop je geen skelter, maar een droom op wielen. Een serieuze bolide met zeven versnellingen, een boordcomputer en echte schijfremmen. Semi-slicks zorgen ervoor dat geen voetganger bij jou in de buurt zijn leven nog zeker is.
 
Is de Ferrari FXX Racer nog iets te min, dan kun je altijd nog voor de FXX Exclusive gaan. Die kost wel 1.000 euro meer, maar dan heb je ook wat. Om te beginnen een complete bodykit, een kuipstoel met vierpuntsgordel, leer op het stuur en grotere lichtmetalen velgen. Met al die opties is het net een echte auto. Het is alleen te hopen dat de buurjongen niet met een nog dikkere wagen op de proppen komt.
 
Wie zijn zoon – of dochter natuurlijk – blij wil maken, kan hier een bestelling plaatsen. 

Reacties

Meer van TopGear