Hoe zal het leven eruitzien van mensen die een Flying Huntsman 6×6 Soft Top bestellen? Als de Mercedes-Maybach G 650 Landaulet al niet overdreven genoeg is, waar houdt het dan op? Doneert de koper beide nieren? Groeien deze daarna terug? Heeft hij loslopende nijlpaarden als huisdieren in zijn woonkamer? Neemt de waaghals met een overdreven zucht naar gevaar stiekem zijn eigen eten mee naar de bioscoop? Is zijn eerste date direct een huwelijksreis? Of komt hij al direct met scheidingspapieren aan?

Hoe dan ook – mochten dit soort mensen bestaan, dan wil Defender-veredelaar Kahn deze Flying Huntsman 6×6 Soft Top voor hen gaan bouwen. En ja: zelfs de naam is overdreven lang. Kahn maakte tot nu toe slechts een schets van de Flying Huntsman 6×6 Soft Top. Als er genoeg interesse is, gaat de topknutselaar het ding in productie nemen. Waarom  je er eentje zou willen? Omdat redenen. Natuurlijk.

Wat is er nog meer overdreven aan de Flying Huntsman 6×6 Soft Top?

Te beginnen met de motor: de 2,2-liter diesel floept Kahn de prullenbak in voor een 6,2-liter V8 met 500 pk. Zo’n LS-unit, die je in Amerika in elke auto vindt, weet je wel? Schakelen gebeurt via een zesbak. Natuurlijk krijgt de auto vanbinnen en vanbuiten de Kahn-behandeling. Dus meer breedte aan de buitenkant en veel meer leer in het interieur.

De prijs is nog onbekend. Maar verwacht maar niet dat hij onder de 300.000 euro zal blijven. Zonder belastingen, welteverstaan. Je haalt hem trouwens – tegen alle verwachtingen in – in Engeland.

Reacties

  • Haye Mellema heeft op 11 december 2017 geschreven:

    Suuuuper leip

    Reageer
  • Haye Mellema heeft op 11 december 2017 geschreven:

    fuutfieuw

    Reageer

Geef een reactie

(verplicht)