Kleurtjes en klauwtjes voor de Ford GT

De personalisatie opties voor de nieuwe supercar zijn redelijk beperkt, maar dat heeft een reden

kleurtjes en klauwtjes
kleurtjes en klauwtjes

Ford heeft bekendgemaakt wat je allemaal kunt personaliseren aan je gloednieuwe GT. Het is helaas geen feest van keuzes, maar een bescheiden kleurtjes en klauwtjes aanbod. Dat de Ford GT in liquid blue kwam wisten we al, maar er zijn nog meer opties. Zo kun je kiezen uit wit, rood, geel, zwart, grijs, zilver en een matzwarte kleur.

Verder is het mogelijk om de standaard zwarte remklauwen ook van een kleurtje te voorzien. Deze komen in zilver, blauw, oranje en rood. Het is dan ook mogelijk om die te laten corresponderen met het interieur. De stiksels, paneeltjes en andere onderdelen van de binnenkant krijgen dan dezelfde kleur. Het is ten slotte ook nog uiteraard mogelijk om de bekende racestrepen op je auto te krijgen. Daarmee zijn dan ook alle opties afgewerkt.

Waarom alleen maar kleurtjes en klauwtjes

Op de vraag waarom de keus vrij beperkt is zegt Ford dat je kunt kiezen uit klassieke kleuren. De Ford GT is een klassieke auto en die heeft niet allemaal van dat trendy gedoe nodig. Oke, sorry. Zo’n GT 66 Heritage Edition lijkt ons overigens ook wel wat.

Bron: Autocar

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Het nieuwste van TopGear

Autonieuws

TopGear Nederland

Automerken