‘Total loss’ is een term die vaak nogal losjes ingezet wordt bij nieuwsberichten om aan te geven dat een auto ‘goed stuk’ is. In het geval van de Lamborghini die crashte op de N3 durfden we die aanname ook wel te maken. De schade-expert heeft nu naar de supercar gekeken en concludeerde inderdaad dat het financieel niet verstandig meer is om de auto te repareren. De gecrashte Lambo Huracán is dus financieel total loss.

De eigenaar van het verhuurbedrijf Buena Vida neemt je mee op ziekenhuisbezoek, zodat je kunt zien hoe de Lambo er nu bij staat. We hebben de video alvast doorgespoeld naar de beschadigde Lambo. Tussen de schadebeelden zit een hip gemonteerd stukje met muziek en rijbeelden, maar daarna krijg je nog wat meer schadebeelden te zien.

Het feit dat de reparaties duurder zijn dan de aanschaf van een andere (tweedehands) Huracán, betekent niet dat niemand deze auto gaat repareren. Vaak gaan dit soort auto’s naar het buitenland waar het verleden van de auto onbekend is, en steekt iemand zijn eigen uren (dus zonder uurloon) in de auto om hem weer op te lappen en te verkopen voor een leuk winstbedrag.

De eigenaar moest een tijdje wachten voordat de politie de gecrashte Lambo Huracán weer vrijgaf. Volgens hem is de reden hiervoor dat de politie de auto graag wat langer in bezit heeft om meer onderzoek te doen als dat nodig is, bijvoorbeeld als de bestuurder achteraf meer verwondingen blijkt te hebben en bezwijkt. Oh, en op 07:09 geeft de verhuurder nog even een demonstratie van hoe het mis kan gaan bij een supercar.

Gecrashte Lambo Huracán: de schade

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)