Het blijft heel wat, 610 pk. Zelfs als het naar alle wielen gaat, is het voor sommige mensen te veel van het goede. Zo ook voor de bestuurder die gisteren deze Lamborghini Huracán Spyder in de vangrails parkeerde op de N3 in de buurt van Rotterdam. Het gaat om een eenzijdig ongeval, dus waarschijnlijk zat de oorzaak tussen het stuur en de stoel. De twee inzittenden waren niet de eigenaar van de supercar, want het gaat hier om een huur-Lambo. Na het ongeluk vluchtten de twee gasten weg.

De huur-Lambo was zelfs minder krachtig

Hart van Nederland kreeg de verhuurder van de Lamborghini te pakken. Hij meldt dat het vermogen van de huur-Lambo al iets was teruggeschroefd voor de veiligheid. Ook zal de toedracht snel duidelijk worden, in ieder geval voor de politie: ‘We kunnen alles nakijken, dus ook hoe hard er is gereden. We kunnen de auto niet op afstand besturen, maar voor de rest zien we alles.’ Op Twitter melden veel getuigen zich bij de politie met (dashcam-)beelden van asociaal rijgedrag van de huur-Lambo.

De inzittenden zijn bekend

De inzittenden hebben zich inmiddels gemeld bij de politie. Welke straf ze boven het hoofd hangt, is nog niet bekend. Wel tekende de huurder voor volledige aansprakelijkheid, zegt het verhuurbedrijf. De brokkenpiloot zal ervoor moeten zorgen dat de Lamborghini Huracán Spyder weer vergoed wordt aan de verhuurder.

Huur-Lambo crasht, inzittenden vluchten

Bericht van de politie op Twitter

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)